 Ha életmód váltás közben vagy és egy kis édességet ennél, vagy ha csupán egészségesen szeretnél desszertet fogyasztabi, ami csupán pár perc előkészületet és pár perc sütés igényel, akkor ez a finomság nálad is el kell készüljön.
Ha életmód váltás közben vagy és egy kis édességet ennél, vagy ha csupán egészségesen szeretnél desszertet fogyasztabi, ami csupán pár perc előkészületet és pár perc sütés igényel, akkor ez a finomság nálad is el kell készüljön.
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 30 g zabpehely (nálam gluténmentes)
- 25 g fehérjepor (a vaníliás volna a legoptimálisabb, de nálam most meggyes ízesítésű volt itthon. Ami nálam laktózmentes is)
- 40 g alma
- 1 csipetnyi sütőpor
- 25 g joghurt (nálam laktózmentes)
- 1 csipet fahéj
- 1 tk vanília aroma
Elkészítés :
Az összetevőket egy robotgépbe tesszük és összeturmixoljuk, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazzuk. Én pici puffancsokat készítettem, teás kanállal szedtem a halmokat a sütőpapírra.
160 fokosra előmelegített sütőben kb 10-15 perc alatt készre sütjük. 



 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                