
Hozzávalók:
- 500 g burgonya meghámozva
- 200 g csirkemell sütve vagy főzve. (nálam most főtt csirkemell volt a hűtőben, amit megszórtam csirke fűszersóval és azzal átsütöttem
- 1 kisebb lila hagyma felkockázva
- 1 nagy alma (elhagyható de szerintem illik hozzá)
- 450 g natúr joghurt (laktózmentes)
- 4 ek light majonéz
- 1 tk mustár
- 1 csipet szárított petrezselyem
Elkészítés:
A burgonyát hámozva, kockázva, sós vízben megfőzzük. Közben a hagymát apróra vágjuk, s ecetes vízbe tesszük pár percre. Az almát meghámozzuk s apróra felkockázzuk, majd citromlével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg.
Közben a csirkemellet felkockázzuk, át vagy megsütjük.
Amikor a krumpli megfőtt, hagyjuk kicsit kihűlni, majd hozzá adjuk a lecsepegtetett hagymát, az almát, a megsült csirkehús.
Majd nyakon öntjük az öntettel s hűtőbe rakjuk pár órára

