Ezt az ételt sokan, sokféleképpen készítik. Én az alábbiak szerint. Finom, tartalmas, tápláló és egészséges reggeli, uzsonna vagy vacsora ötlet lehet. Rengeteg vassal és fehérjével.
Adag: 2-4 fő
Ár: kb. 700 Ft
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók:
- 4 tojás
- 20 dkg csirkemáj
- 1 ek. mustár
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 kis csokor petrezselyem
- 2 evőkanál kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítés:
A tojást főzzük keményre, a fehérjét vágjuk apró kockára, a sárgáját tegyük bele egy tálba s keverjük össze a kockára vágott hagymával, aprított petrezselyemmel. 1 kanál zsíron pirítsuk meg a csirkemájat és amikor keszre sült, villával törjük össze a zsírban, majd sózzuk, birsozzuk, adjuk hozzá a másik kanál zsírt, mustárt es keverjük jól össze a tálban lévő sárgájával. Pirítóssal, friss kenyérrel tálaljuk.