És ha már padlizsán, akkor legyen egy kis reggelire való is belőle. És ami a legjobb benne, hogy glutén és laktózmentes is.
Adag: 2-4 fő
Ár: 500 Ft
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók:
- 1 közepes padlizsán
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 kk só
- 1 kk őrölt bors
- 1 ek olívaolaj
Elkészítés:
A padlizsánt megmossuk, megszárítjuk, majd alufóliába tekerve megsütjük. Amikor kissé kihűlt, kikaparjuk a belsejét és egy turmixba rakjuk, hozzá adjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, sót, borsot, olívaolajat, majd összeturmixoljuk.
Tálalás előtt megszórjuk apróra vágott korianderrel.
Egyszerű, gyors, isteni finom!