Kambodzsai csirke
2017. június 01. írta: Ízvilágom

Kambodzsai csirke

Elkészítés: 30 perc

Ár: 1500 Ft

Adag: 4 fő

Hozzávalók

  • 1 db csirkemell filé
  • 10 dkg ananász konzerv
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma
  • kevés olaj
  • 3 evőkanál szójaszósz
  • 7 dkg kesudió
  • 1 db kb 2-3 cm-es gyömbér
  • kevés só
  • 20 dkg rizs (barna rizs)
  • 1 csomag friss koriander (szárított is jó)

 

Elkészítés:

Kevés olajat felforrósítunk, beleteszünk egy fél, csíkokra vágott csirkemell filét és 3 gerezd fokhagymát. Nagy lángon sűrű kevergetés mellett pirítjuk. Hozzáadunk 10 dkg kockázott ananászt, majd belereszelünk egy darab gyömbért. Hozzáadunk 7 dkg kesudiót, 3 ek szójaszószt, 1 csíkokra vágottkaliforniai paprikát, együtt pirítjuk. Tálalás előtt hozzáteszünk 20 dkg főtt (barna)rizst, 2 szál apróra vágott újhagymát és egy csokor vágott koriandert.

kambodzsai_csirke_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://izvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr697268475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása