Virslis - baconos saláta
2015. augusztus 28. írta: Ízvilágom

Virslis - baconos saláta

Adag: 2 fő

Elkészítési idő: 15 perc

Ár: 800 Ft

Ismét egy gyors, finom és nem túl drága salátát készítettem el. Vacsorára és akár ebédre is kiválóan alkalmas. Utóbbi étkezésnek számomra legalább is bőségesen elég volt!

Hozzávalók:

Fél doboz madársaláta

Fél jégsaláta

Fél doboz konzerv kukorica

1 pár virsli

4 szelet szeletelt bacon

Elkészítés:

A salátát megtisztítjuk, majd egy nagyobb tálba helyezzük és összekeverjük a kukoricával. A virslit megfőzzük, majd egy egész picit egy kanál olajon megpirítjuk. Épp csak egy perc alatt átforgatjuk a forró olajban. Miután a virslit kivettük a serpenyőből, ugyanebbe az olajba bele teszünk négy szelet bacon szalonnát és jól megpirítjuk. A virslit felkarikázzuk és hozzá keverjük a salátához, a reszelt sajttal pedig megszórjuk a tetejét.

Ez után már csak az következik, hogy a még forró bacon szeleteket ráhelyezzük a saláta tetejére, a bacon olajával pedig meglocsoljuk a salátát, s már tálalhatjuk is!

 virslis_baconos_salata_7.JPGvirslis_baconos_salata_4.JPGvirslis_baconos_salata_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://izvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr927741106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása