Adag: 2 fő
Elkészítési idő: 15 perc+hűtés
Ár: 700 Ft
Hozzávalók:
1 nagy alma
1 banán
1 narancs
10 dkg eper
1 csomag, főzés nélküli pudingpor (epres, puncsos, vaníliás ki melyiket szereti - csoki kizárva)
1 liter tej
Elkészítés:
Az almát, az epret megmossuk, majd az almát felkockázzuk, az epret pedig negyedeljük. A banánt karikára vágjuk, a narancsot pedig szintén kockázzuk. Majd az összes gyümölcsöt egy fazékba tesszük.
A pudingport a csomagoláson feltüntetett módon elkészítjük, annyi különbséggel, hogy a 0,5 liter tej helyett 1 liter tejet használunk, hogy a levesnek legyen leve!
Majd a pudingos tejet ráöntjük a gyümölcsökre és jól lehűtve tálaljuk!
Ha valaki édesen szereti tehet bele egy kevésfolyékony édesítőszert, az könnyebben oldódik.