Adag: 2 fő
Ár: 600 Ft
Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók
- 250 g jégsaláta
- 1 db főtt tojás személyenként
- 15 dkg főtt sonka
- 1 doboz natúr joghurt
- 1 csomag saláta öntet ízlés szerint
- 10 dkg csiperkegomba
- 1 fej hagyma
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük. Közben a salátát tányérra halmozzuk, s az előre elkészített foghagymás saláta öntettel nyakon öntjük. Ezt készen vásárolható saláta öntet porból készítettem, amit olaj helyett natúr joghurttal kevertem össze. Majd a felszeletelt sonkát, és a kevés olajon hagymával megfonnyasztott gombát is rászórjuk. A megfőtt tojásokat felszeleteljük és a saláta halom tetejére tesszük. S már tálalhatjuk is.