Egyszerű padlizsánkrém
2018. június 11. írta: Ízvilágom

Egyszerű padlizsánkrém

fokhagymas_padlizsankrem_1.JPG

És ha már padlizsán, akkor legyen egy kis reggelire való is belőle. És ami a legjobb benne, hogy glutén és laktózmentes is. 

Adag: 2-4 fő

Ár: 500 Ft

Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók:

  • 1 közepes padlizsán
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 kk só
  • 1 kk őrölt bors
  • 1 ek olívaolaj

Elkészítés:

A padlizsánt megmossuk, megszárítjuk, majd alufóliába tekerve megsütjük. Amikor kissé kihűlt, kikaparjuk a belsejét és egy turmixba rakjuk, hozzá adjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, sót, borsot, olívaolajat, majd összeturmixoljuk.

Tálalás előtt megszórjuk apróra vágott korianderrel.

Egyszerű, gyors, isteni finom!

fokhagymas_padlizsankrem_3.JPGfokhagymas_padlizsankrem_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://izvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr8914041630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.