Glutén-cukor-laktózmentes magvas - barackos muffin
2017. október 01. írta: Ízvilágom

Glutén-cukor-laktózmentes magvas - barackos muffin

Ha már a délutánom muffin sütéssel telt, sütöttem magamnak is egy adaggal. Így meg lesz a jövő heti reggelim esetleg tízóraim vagy uzsonnám :) 

A recepthez az alap receptemet alakította, át kissé, nem volt rossz döntés. Az aszalt gyümölcs, a magok biztosítják a szükséges rostokat, melyet a gluténmentes étkezés során sok esetben elhanyagolok. Pedig fontos, nagyon fontos!

Adag: 18 db

Ár: 900 Ft

Elkészítési idő: 30 perc

 

Hozzávalók:

  • 2 bögre darált mogyoró
  • 1 bögre gluténmentes liszt (nálam most alfa mix)
  • 1 csomag sütőpor
  • 15 ml folyékony édesítő
  • 300 ml laktózmentes tej
  • 130 ml  étolaj
  • 1 db közepes tojás
  • 3 marék diákcsemege
  • 1 csomag szárított sárgabarack aprítva

 

Elkészítés: 

Az alapanyagokat összekeverjük, kb 15 percig pihentetjük, majd kisütjük a muffinokat. 

img_6911.JPGimg_6916.JPGimg_6908.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://izvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr3512916221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.