Paleo tál
2016. július 19. írta: Ízvilágom

Paleo tál

Néha rám tör a hús iránti vágy. No nem túl sűrűn, de olykor úgy érzem meg tudnék enni egy egész lovat is :D

No, ezek azok az alkalmak amikor ilyen és ehhez hasonló ebédek, vacsorák születnek. Ezek azok az étkezesek, melyeket bizony a Zuram is jobban kedvel, mint a salátás napokat :D :D

Ár: 1500 Ft

Adag: 2-4 adag

Elkészítési idő: 60 perc

 

Hozzávalók:

  • 2 szelet tarja

  • 2 szelet csirkemell

  • 6 szem krumpli

  • 1 fej lilahagyma

  • 1 szál póréhagyma

  • 10 dkg gomba ízlés szerint (én lila pereszkét és csiperkét használtam)

  • 3-4 gerezd fokhagyma

  • 1 csipet só

  • 1 csipet bors

  • 1 teáskanál fokhagymakrém

      

    Elkészítés:

    A csirkemellet sertés tarját sózzuk, borsozzuk, majd kis időre félre tesszük, míg a fűszerek átjárják.

    Eközben alaposan megmossuk a krumplit, majd héjastól karikákra vágjuk.

    A gombát, a lilahagymát, a póréhagymát, fokhagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk.

    A húst külön - külön kevés olajon megsütjük, majd a visszamaradt zsiradékban megsütjük a zöldségeket is, melyeket sóval ízesítünk.

    Miután mind a húst, mind pedig a zöldségeket megsütöttük, egy tálra halmozzuk, s a megmaradt zsiradékkal, amit  fokhagymakrémmel ízesítettünk, meglocsoljuk az egészet!

    paleo_tal_1.jpgpaleo_tal_3.jpgpaleo_tal_4.jpgpaleo_tal_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://izvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr817268601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.