Gyümölcs leves főzés nélkül
2015. augusztus 10. írta: Ízvilágom

Gyümölcs leves főzés nélkül

Adag: 2 fő

Elkészítési idő: 15 perc+hűtés

Ár: 700 Ft

 

Hozzávalók:

1 nagy alma

1 banán

1 narancs

10 dkg eper

1 csomag, főzés nélküli pudingpor (epres, puncsos, vaníliás ki melyiket szereti - csoki kizárva)

1 liter tej

 

Elkészítés:

Az almát, az epret megmossuk, majd az almát felkockázzuk, az epret pedig negyedeljük. A banánt karikára vágjuk, a narancsot pedig szintén kockázzuk. Majd az összes gyümölcsöt egy fazékba tesszük.

A pudingport a csomagoláson feltüntetett módon elkészítjük, annyi különbséggel, hogy a 0,5 liter tej helyett 1 liter tejet használunk, hogy a levesnek legyen leve!

Majd a pudingos tejet ráöntjük a gyümölcsökre és jól lehűtve tálaljuk!

Ha valaki édesen szereti tehet bele egy kevésfolyékony édesítőszert, az könnyebben oldódik.

 gyumolcsleves_fozes_nelkul_-glutenmentes_2.JPGgyumolcsleves_fozes_nelkul_-glutenmentes_4.jpggyumolcsleves_fozes_nelkul_-glutenmentes_5.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://izvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr737696050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.