Epres túrókrém
2015. március 14. írta: Ízvilágom

Epres túrókrém

Ár: 800 Ft

Adag: 2-4 fő

Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 15 dkg eper plusz pár db a díszítéshez
  • porcukor, ízlés szerint
  • 0,2 dl habtejszín

 

Elkészítés:

A túrót, a cukrot és a megtisztított - feldarabolt eperrel együtt belekanalazzuk a robotgépbe, majd előbb alacsony, majd magasabb fokozatra kapcsolva egészen krémesre pépesítjük. A pépesítés után, Ízlés szerint kerülhet bele egy kevés felvert tejszín is, mely lágyítja a krémtúró ízét, s kissé folyékonnyá teszi az állagát.

epres_kremturo_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://izvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr887268339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.